101e Vierdaagse van Nijmegen voor Ruby and Rose

Loop jij de 101-ste Vierdaagse van Nijmegen voor Ruby and Rose?

Elk jaar worden in Nederland ruim 4.500 vrouwen getroffen door een vorm van gynaecologische kanker, ook wel vrouwenkanker genoemd. Dit zijn kankervormen zoals: eierstokkanker, baarmoederkanker, baarmoederhalskanker en vulvakanker. Dit kan alle vrouwen overkomen, vrouwen in de bloei van hun leven, jonge vrouwen, moeders, dochters, zussen, tantes, vriendinnen, oma’s. Loop de Vierdaagse van Nijmegen mee als sponsorloper voor stichting Ruby and Rose en ga samen met ons de strijd aan tegen vrouwenkanker. Waarom?

– Red als sponsorloper het leven van vrouwen

– Jouw bijdrage als sponsorloper maakt meer onderzoek en behandelmethoden naar vrouwenkanker mogelijk

– Door jouw prestatie krijgen wij samen meer aandacht voor gynaecologische kanker

– Wij zorgen dat je tijdens de Vierdaagse goed verzorgd wordt bij onze rustposten

– Je ontvangt een unieke goodiebag als sponsorloper van Ruby and Rose

– Je hoeft geen inschrijfgeld te betalen voor de Sponsorloopsite als je voor stichting Ruby and Rose sponsorloper wordt!

Samen staan we sterker in de strijd tegen kanker, meld je nu aan als sponsorloper via deze link naar de sponsorloopsite of stuur een e-mail naar: info@rubyandrose.nl en wij nemen contact met je op!

Wat doet Ruby and Rose?

Stichting Ruby and Rose heeft als doel het werven van fondsen voor onderzoeksprojecten. Dit zijn onderzoeken op het gebied van diagnostiek en behandeling van alle vormen van gynaecologische kanker en het voeren van voorlichting over deze vrouwenkanker. Daarnaast organiseert Ruby and Rose verschillende projecten en evenementen in het kader van deze fondsenwerving, zoals het verkopen van mooie producten, onder andere via de webshop op www.rubyandrose.nl, om hiermee ook gelden voor gynaecologisch onderzoek te genereren. Met het inzamelen van deze gelden hopen wij als Ruby and Rose een bijdrage te leveren in de strijd tegen vrouwenkanker en de overlevingskansen te vergroten.

Help jij ons mee?

Vierdaagse voor Ruby and Rose

Door uw aankoop steunt u Ruby and Rose

SHOP & DONEER!