Aanmelden als vrijwilliger

Ook vrijwilliger worden van Stichting Ruby and Rose?

Ken je iemand uit je omgeving die lijdt aan gynaecologische kanker? Is vrijwilligerswerk iets voor jou? Samen het verschil maken? Gewoon omdat je iets wil betekenen voor een ander….? Dan is ‘Friends of Ruby and Rose’ misschien wel iets voor jou!

Friends of Ruby and Rose

Wij zijn op zoek naar mensen die zich willen inzetten voor vrouwen die vechten tegen gynaecologische kanker. Wellicht ken je iemand die al werkzaam is voor Stichting Ruby and Rose of ben je er toevallig tegenaan gelopen? Iedereen kent wel iemand in zijn/haar omgeving die te maken heeft met gynaecologische kanker.

Helaas is er op dit moment nog (te) weinig bekend over sommige vormen van gynaecologische kanker. Als we de vrouwen die hieraan lijden echt willen helpen, dan is er onderzoek nodig. Onderzoek om uiteindelijk deze vreselijke ziektes een halt toe te roepen, betere voorlichting en preventie te kunnen toepassen en zo het leven van vele vrouwen te redden.
Stichting Ruby and Rose zet zich in om financiële middelen te genereren en onderzoek te financieren. Op deze website kun je alle informatie over de stichting terugvinden.

Jij kunt ons helpen!

We zijn bezig om een groep op te richten die wil helpen in deze strijd tegen gynaecologische kanker; ’Friends of Ruby and Rose’, samen met anderen een verschil maken.
Je kan individueel aansluiten, maar je bent ook van harte welkom met meerdere personen. De stichting kan je in contact brengen met Friends uit jouw eigen regio indien gewenst.

Hoe kan je jezelf aanmelden?

Als je je ook wilt inzetten voor onze stichting ga dan naar het kopje PORTAAL in het menu en daar kun je jezelf registreren als vrijwilliger. Vul de gegevens in en verstuur deze.
Een van onze medewerkers neemt dan z.s.m. contact met je op en zal je verder helpen. Wij zullen vanuit de stichting de ondersteuning bieden die je nodig hebt om jezelf in te zetten voor ons goede doel. We hebben 2 keer per jaar een ontmoeting met alle friends of Ruby and Rose.

Met de registratie is de eerste stap gezet en wij verheugen ons op de samenwerking met jou. Want we zijn blij met iedereen die ons wil helpen in de strijd tegen gynaecologische kanker!

Alvast onze hartelijke dank.
Namens Bestuur en medewerkers Stichting Ruby and Rose.

logo Ruby and Rose

Door uw aankoop steunt u Ruby and Rose

SHOP & DONEER!