Acties

Help ons met acties:

Potte-ria steunt Ruby and Rose met unieke workshop

Zin in een paar uurtjes kleien, samen met vrienden, collega’s of familie? Potte-ria ontwikkelde speciaal voor stichting Ruby and Rose een workshop in Millingen aan de Rijn, waarvan de opbrengsten naar Ruby and Rose gaan.

Keramiste Ria Koopmans heeft zelf twee keer eierstokkanker gehad en het is wonder dat ze er nog is, zegt zijzelf. In 1980 is haar passie voor keramiek ontstaan. Ria volgde cursussen bij verschillende keramisten. Haar voorkeur gaat uit naar primitieve stooktechnieken, waaronder het ‘pitfire stoken’. Dat is stoken met open  vuur, het resultaat is elke keer uniek, een verrassing.

Voor meer informatie, stuur een e-mail naar: r.koopmans.broeren@gmail.com Bekijk hier de folder voor de workshop voor Ruby and Rose.

Alle hulp is welkom!

Help ons in de strijd tegen vrouwen kanker! Alle hulp en kleine beetjes zijn welkom! Wil je een statiegeldactie op touw zetten, wandelen voor Ruby and Rose, of met je club of sportvereniging een andere actie op touw zetten om geld in te zamelen? Laat het ons weten via: info@rubyandrose.nl en we plaatsen jouw actie op onze website.

Organiseer een Sponsorloop

Sponsorloop voor Ruby and Rose

Wilt u voor Ruby and Rose een sponsorloop organiseren om geld in te zamelen? Bijvoorbeeld een ladiesrun, een marathon, een fietsevent, een hardloopevenement of zoveel mogelijk rondjes rennen met de sportclub? Wij helpen u graag bij de voorbereiding hiervan! Een voorbeeld van een stempelkaart voor een sponsorloop op de ijsbaan of het fietsen van rondjes op een wielerbaan kunnen wij je sturen. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@rubyandrose.nl en wij helpen je graag met de promotie!

Een paar belangrijke punten bij een sponsorloop op een rij:

  • Is er een vergunning nodig van de gemeente omdat er geen baan beschikbaar is? Regel deze dan op tijd!
  • Geef lopers voldoende tijd om geld in te zamelen en te trainen
  • Vraag mensen om een vast bedrag te doneren in plaats van een bedrag per rondje
  • Gebruik onze app van WhyDonate om een actie op te starten
  • Schakel de lokale media in voor persaandacht
  • Zorg voor een tijdschema op de dag van het event zelf
  • Regel genoeg handjes en vrijwilligers ter plaatse
  • Maak er een gezellig dag van voor iedereen!

Louis van der Putten

Door uw aankoop steunt u Ruby and Rose

SHOP & DONEER!