Ambassadeurs van Ruby and Rose

De ambassadeurs van Ruby and Rose:

Anouk Smulders

Presentatrice en model Anouk Smulders is moeder van twee kinderen en getrouwd met fotograaf Edwin Smulders. Zij zet zich al jaren in voor diverse goede doelen en daar is Ruby and Rose er een van. In eerste instantie als het gezicht bij de Biba-armbandjes van Ruby and Rose. Al snel wilde Anouk Smulders meer betekenen voor onze stichting en zet ze zich met hart en ziel in voor Ruby and Rose.

Dat deed haar besluiten om ambassadeur van Ruby and Rose te worden. Als stichting zijn wij er bijzonder trots op dat Anouk zich op deze manier nog nadrukkelijker aan ons wil verbinden.

 

Theo Nabuurs Ruby and Rose

Theo Nabuurs

DJ Producer & Presentator Theo Nabuurs is vader van een zoon en getrouwd met zangeres Maaike Nabuurs, ook wel bekend als Maycke. Hij zet zich al jaren belangeloos in voor stichting Ruby and Rose. Het was namelijk de grote wens van Myrna, die inmiddels overleden is aan eierstokkanker, om Ruby and Rose na haar dood te blijven steunen en zo samen te vechten tegen deze vreselijke ziekte. Theo produceerde ook samen met Maaike de single “Stars” opnieuw voor Ruby and Rose met een tekst geïnspireerd  op de woorden en gedachten van Myrna. Tijdens haar begrafenis is deze versie voor het eerst gezongen. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze geweldige inzet van Theo Nabuurs!

Maaike Nabuurs Ruby and Rose

Maaike Nabuurs Jansen

Zangeres Maycke is zangeres en heeft speciaal het nummer “Stars” herschreven en samen opgenomen met haar man Theo Nabuurs voor stichting Ruby and Rose. Dit was het favoriete nummer van haar goede vriendin Myrna, zij overleed aan de gevolgen van eierstokkanker. Maycke heeft dit nummer al een aantal keer live gezongen tijdens evenementen voor Ruby and Rose. Alle opbrengsten hiervan zijn gedoneerd aan stiching Ruby and Rose.

“Geen enkele vrouw zou mogen meemaken wat Myrna heeft moeten ondergaan. Mede door de wens van Myrna, namelijk meer onderzoek naar gynaecologische kanker, help ik de stichting waar ik kan met heel mijn hart en met alle liefde!

Door uw aankoop steunt u Ruby and Rose

SHOP & DONEER!