Bestuur en organisatie Ruby and Rose

Stichting Ruby and Rose werkt alleen met vrijwilligers en is dankbaar voor deze geweldige inzet van zowel bestuur en organisatie als het vaste kader van de stichting en alle andere vrijwilligers. Ook het bestuur ontvangt geen beloning voor haar werkzaamheden.

 

Het bestuur van stichting Ruby and Rose bestaat uit:

Elles Ploegmakers-Gloudemans, Voorzitter:

Elles Ploegmakers

“Doordat ik me twee jaar lang heb ingezet voor het Nationale Service Project 2014-2016 van Ladies’ Circle Nederland ben ik betrokken geraakt bij Stichting Ruby and Rose. Een prachtige Stichting die zeer belangrijk werk verricht voor alle vrouwen die getroffen worden door gynaecologische kanker. Er lijden en sterven te veel vrouwen aan deze vreselijke ziektes. Voor mij de reden om deze Stichting nu niet los te laten maar te gaan voor ons doel;  Stichting Ruby and Rose van een lokaal naar nationaal niveau te laten doorgroeien.”

 

Dagmar Dielissen, Penningmeester:

Dagmar Dielissen Ruby and Rose

“De doelen waar Stichting Ruby and Rose voor staat zijn heel belangrijk en spreken iedere vrouw aan. Als lid van de Nationale Service Raad van Ladies’ Circle Nederland heb ik me twee jaar lang ingezet voor Ruby and Rose. In die periode ben ik geraakt door het enthousiasme van alle betrokkenen bij Ruby and Rose, bestuur en vrijwilligers, en door de warme reacties op evenementen door het hele land. Daarom wil ik me graag als bestuurslid inzetten voor de Stichting. Samen sterk!”

Pleun Ketelaars-Stapelbroek, algemeen bestuurslid:

Pleun Stapelbroek Ruby and Rose

“Tijdens mijn werk op de afdeling Gynaecologie van het Radboudumc ben ik in aanraking gekomen met de Stichting Ruby and Rose. Ik heb van dichtbij gezien dat het belangrijk is dat er geld wordt ingezameld voor meer onderzoek naar gynaecologische kanker. Vaak steunen de grote fondsen toch eerder onderzoeken naar Borst- of darmkanker. Daarom wil ik me juist inzetten voor deze vormen van vrouwenkanker die nog in de schaduw van borstkanker staan.”

Patty van Vierzen-van Hattum, Secretaris (tweede van links)

 

Het secretariaat wordt bemand door: Patty van Vierzen-van Hattum

Coordinator Projecten & Events: Sandra Douna

Webshopbeheer: Lia Wildeman

PR & Websitebeheer: Elles Ploegmakers-Gloudemans

Voorraadbeheer: Ton de Graaff

Stands en bemanning vrijwilligers: Astrid de Graaff

 

Inspirators:

Gladys v.d. Munckhof

Corina Berendsen       

Claudia Grimberg

Ria Koopman                 

Stephan Punt

Ineke van Aken

Jozan Coenen

lees hun persoonlijke verhaal 

 

Door uw aankoop steunt u Ruby and Rose

SHOP & DONEER!