Corina’s Dagboek

corina's dagboek-ruby and rose

We hebben iets bezonders te melden; Stichting Ruby and Rose heeft een eigen vlogger! Het is inspirator Corina Berendsen die mensen de gelegenheid biedt, een kijkje te nemen in haar leven. Het leven met Eierstokkanker. Alhoewel Corina al veel tegenslag te verduren heeft gehad en haar prognose onheilspellend slecht is, wil zij toch iets doen. Deze manier van vloggen vraagt nogal wat van haar en het is een opgave om dit te doen….maar in samenwerking met Libelle tv heeft zij toch een manier gevonden. Een geweldige kans die geboden is door Libelle tv waarbij er iedere week een vlog van Corina zal worden uitgezonden. Dit voor een stukje awareness en voorlichting gynaecologische kanker (eierstokkanker) maar ook naamsbekendheid voor Stichting Ruby and Rose. Wij zijn zeer trots op Corina en waarderen haar initiatief enorm.

corina's dagboek corina berendsen-ruby and rose
 • Algemeen

  Corina’s Dagboek ★Vlog 6★ – copy

  Belangrijk lichtpuntje voor Corina: ze laat een tatoeage zetten.

  Na een aantal pittige weken vond Corina het tijd om een mooi symbolisch moment voor zichzelf te creëren. Het werd een kleurrijke tatoeage op haar bovenarm. Corina: “Ik ben er zó blij mee”. Bekijk de video voor het bijzondere eindresultaat. Wat vind jij van haar tattoo?

  Veel te veel vrouwen sterven aan eierstokkanker. Met haar vlog probeert Corina aandacht te vragen voor de verschrikkelijke ziekte.

 • Algemeen

  Corina’s Dagboek ★Vlog 5★

  Corina kreeg ongelooflijk veel reacties op haar oproep naar dé co-ouder voor haar hond Julia, voor als Corina er straks niet meer is. Corina: “De reacties waren overweldigend. Maar: ineens besefte ik me hoeveel moeite ik had met het idee dat mijn lieve Julia straks bij een onbekende gaat wonen.” Toch moet Julia érgens heen. Benieuwd hoe Corina dit op gaat lossen? Ze vertelt het in deze video.

  Veel te veel vrouwen sterven aan eierstokkanker. Met haar vlog probeert Corina aandacht te vragen voor de verschrikkelijke ziekte.

 • Algemeen

  Corina’s Dagboek ★Vlog 4★

  Corina heeft pijn, veel pijn. Hoewel de ene dag draaglijker is dan de andere, is vandaag duidelijk een slechte dag. Het liefst zou Corina in bed blijven liggen, maar haar lieve hond Julia wil dolgraag naar buiten. Corina: “Julia zorgt ervoor dat ik weer in beweging kom. Ik ben daarom zó dankbaar dat ik haar heb. Zo kruip ik toch langzaam weer uit mijn dal”.

 • Algemeen

  Corina’s Dagboek ★Vlog 3★ –

  Onlangs plaatste Corina een oproepje op haar Facebookpagina: ze is op zoek naar ‘iemand met een gouden hart’ die na haar overlijden het baasje wil worden van haar ‘allerliefste hondenmeisje’, ofwel haar 9-jarige hond Julia. Corina mag dan geen kinderen hebben, ze heeft wél een topper van een hond. Het resultaat van haar oproepje? Duizenden reacties en maar liefst 4300 mensen die haar bericht deelden. Corina: “Dat is toch ongelooflijk? Zo mooi! Ik hoop dat er een heel goed baasje uit voorkomt.”

 • Algemeen

  Corina’s Dagboek ★Vlog 2★

  “Ik voel bijna exact waar de tumoren aan het groeien zijn”, vertelt Corina. Ze heeft net slecht maar ook heel erg verdrietig nieuws via de mail binnen gekregen: haar tumormarkers zijn hoger dan ooit. Voor Corina is er geen middel meer dat haar beter maakt ze is ongeneeslijk ziek. “Ik wil zo veel maar ik kan zo weinig.”

Door uw aankoop steunt u Ruby and Rose

SHOP & DONEER!