Doe mee met ons!

Doe mee met ons!
5 maart, 2018 Elles Ploegmakers

Wandel /fietstocht op 2de paasdag 2 april voor meer onderzoek naar gynaecologische kanker!

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Anneke Verhoeven en ex kanker patiënte.

In oktober 2012  kreeg ik de diagnose eierstokkanker. Deze kanker werd gelukkig behandeld door een heel goed team middels een ingrijpende operatie. Gelukkig ben ik heel positief ingesteld en ging ik er voor met veel steun van lieve mensen om mij heen. Inmiddels zijn we 5 jaar verder en de controles zijn afgerond. Ik ben blij en dankbaar!

Vorig jaar werd ik benaderd door mijn behandelend gynaecologisch oncoloog, Dr Piek, met de vraag of ik iets wil organiseren voor de Stichting Ruby and Rose, opgericht in 2007 door Prof Dr Leon Massuger.
Deze stichting biedt onderzoekers de mogelijkheid om onderzoek te verrichten naar gynaecologische kanker. Iedereen kent wel iemand binnen zijn/haar familie/vriendenkring die met deze ziekte te maken heeft of heeft gehad en ook deze vrouwen verdienen een mooie toekomst!
Over deze vraag hoefde ik niet lang na te denken. Ik heb gelukkig deze akelige ziekte overwonnen en wil dan ook graag mijn schouders zetten onder een initiatief om een mooi bedrag in te zamelen voor de Stichting Ruby and Rose.
Daarom organiseer ik,samen met Janny van de Laar coördinator, en Caroline Vos Gynaecologe van het ETZ  een wandel/fietstocht  op Paasmaandag 2 april.
Wij hopen op een geweldige opkomst! Loop en fiets met ons mee door de Loonse en Drunense Duinen en steun de Stichting Ruby and Rose!

Lopers, wandelaars en fietsers zijn bijzonder welkom om aan deze tocht deel te nemen. Voor de lopers en wandelaars zijn routes beschikbaar van 3 en 8 km en de fietsers kunnen kiezen tussen 15, 35 of 67 km. De start is om 11.00 uur bij De Rustende Jager, Oude Bossche Baan 11, 5074 RC Biezenmortel.

De kosten bedragen € 5,00 per inschrijving. Het is ook mogelijk om voor €10,00 een fiets te huren; fietsen met kinderzitjes zijn ook beschikbaar!

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anneke Verhoeven vekenna@hetnet.nl of met Janny van de Laar- Müskens, j.muskens@etz.nl

 

Inschrijving Sponsortocht 2 april

1 Reactie

  1. Jan van Wille 9 maanden geleden

    Top dat jullie dit organiseren! Respekt voor de patienten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door uw aankoop steunt u Ruby and Rose

SHOP & DONEER!