Het verhaal van Merel Prins

De grote leegte

11 februari 2019

Dit is de dag, de dag van de tweede operatie. Vandaag wordt ‘alles’ weggehaald. Ik voel me intens verdrietig. Vandaag wordt al mijn vrouwelijkheid weggehaald.

Twee dagen geleden werd ik ongesteld, mijn laatste menstruatie. Ik heb tranen met tuiten gehuild, heb als een klein kind om de nek van mijn man gehangen. Ben ik straks nog wel een vrouw? Ben ik straks nog wel zíjn vrouw? Diep van binnen weet ik dat ik daar nooit aan hoef te twijfelen. Maar godallemachtig, wat voel ik me kwetsbaar en verdrietig. Ik dat deze operatie moet plaatsvinden, maar het voelt alsof ik mezelf vrijwillig laat verminken.

Het voelt vertrouwd om weer in het ziekenhuis te liggen, wederom in een eenpersoonskamer. Twee deuren verder dan de…

Benieuwd naar haar verhaal : klik hier en lees al haar blogs

Door uw aankoop steunt u Ruby and Rose

SHOP & DONEER!
open

Ondervind u problemen met betalen in de facebook browser? Open a.u.b. de link in uw eigen browser.