Nieuwe voorzitter

Nieuwe voorzitter
3 april, 2020 Elles Ploegmakers

Vanaf 1 april 2020 nemen we afscheid van Elles Ploegmakers als voorzitter van Ruby and Rose. Zij is bijna 6 jaar actief geweest voor de Stichting.

“Ik heb met veel liefde en plezier gewerkt voor Ruby and Rose, wat een bijzondere stichting en zit inmiddels al heel wat jaren in mijn hart. Naast mijn functie als voorzitter heb ik de afgelopen jaren het bestuur ervaren als een zeer hecht team, de vrijwilligers als hele lieve mensen waarmee ik samen een bijdrage heb mogen leveren. Soms indrukwekkend, soms verdrietig….maar ook vaak een groot saamhorigheidsgevoel en trots. Veel verschillende mensen mogen ontmoeten met ieder hun eigen verhaal.  Ik zal altijd met dankbaarheid terugdenken aan het delen en meedenken met diverse bijzondere mensen. Dat was zo bijzonder…..

Gelukkig blijven de vriendschappen bestaan zoals ook de mooie herinneringen en ervaringen. Het was voor mij niet langer mogelijk om de bestuursfunctie voor te zetten maar blijf de stichting ondersteunen op de achtergrond. Dankjewel aan alle vrijwilligers van Ruby and Rose voor het vertrouwen en ik wens jullie en de nieuwe voorzitter Pamela voor de toekomst veel succes in de strijd tegen gynaecologische kanker.”     Elles Ploegmakers 

 

 

 

 

 

 

Elles blijft nog wel actief voor Ruby and Rose maar dan als vrijwilliger en haar functie is overgenomen door Pamela Hoetelmans.

 “Vanuit Ladies’ Circle Nederland ben ik enkele jaren geleden nauw betrokken geweest bij Stichting Ruby and Rose. De Stichting was ons nationale doel en steeds meer werd ik geraakt door de passie waarmee het bestuur en alle vrijwilligers zich hard maakte voor hun doel. Een doel dat zo concreet is en door samen Ruby and Rose te promoten en financiele middelen op te halen voor goed onderzoek, kunnen veel vrouwen worden geholpen. Het enthousiasme en de wijze van promoten van de stichting is mij altijd bij gebleven en ik ben er dan ook zeker trots op om vanaf 1 april 2020 weer onderdeel hiervan uit te mogen maken”.

Pamela Hoetelmans (nieuwe voorzitter per 1 april 2020)

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door uw aankoop steunt u Ruby and Rose

SHOP & DONEER!