Nieuws

 • Algemeen

  Corina’s Dagboek ★Vlog 6★ – copy

  Belangrijk lichtpuntje voor Corina: ze laat een tatoeage zetten.

  Na een aantal pittige weken vond Corina het tijd om een mooi symbolisch moment voor zichzelf te creëren. Het werd een kleurrijke tatoeage op haar bovenarm. Corina: “Ik ben er zó blij mee”. Bekijk de video voor het bijzondere eindresultaat. Wat vind jij van haar tattoo?

  Veel te veel vrouwen sterven aan eierstokkanker. Met haar vlog probeert Corina aandacht te vragen voor de verschrikkelijke ziekte.

 • Algemeen

  SPECIALE ACTIE

  Nu bij bestelling van een van de milkshake haarproducten gratis Strandtas twv € 19,95 cadeau. De heerlijke producten voor de…

 • Algemeen

  nog startplaatsen vrij…

  Kom op zaterdag 2 juni naar Nijmegen en (st)rijd met ons mee! Er staat een uniek fiets-event op het programma!…

 • Algemeen

  Corina’s Dagboek ★Vlog 5★

  Corina kreeg ongelooflijk veel reacties op haar oproep naar dé co-ouder voor haar hond Julia, voor als Corina er straks niet meer is. Corina: “De reacties waren overweldigend. Maar: ineens besefte ik me hoeveel moeite ik had met het idee dat mijn lieve Julia straks bij een onbekende gaat wonen.” Toch moet Julia érgens heen. Benieuwd hoe Corina dit op gaat lossen? Ze vertelt het in deze video.

  Veel te veel vrouwen sterven aan eierstokkanker. Met haar vlog probeert Corina aandacht te vragen voor de verschrikkelijke ziekte.

 • Algemeen

  sponsor een loper

  Ook dit jaar kunnen wij met trots zeggen dat er weer sponsorlopers  zijn die tijdens de Vierdaagse van Nijmegen 2018…

 • Algemeen

  Corina’s Dagboek ★Vlog 4★

  Corina heeft pijn, veel pijn. Hoewel de ene dag draaglijker is dan de andere, is vandaag duidelijk een slechte dag. Het liefst zou Corina in bed blijven liggen, maar haar lieve hond Julia wil dolgraag naar buiten. Corina: “Julia zorgt ervoor dat ik weer in beweging kom. Ik ben daarom zó dankbaar dat ik haar heb. Zo kruip ik toch langzaam weer uit mijn dal”.

 • Algemeen

  Pitch & Putt Tournooi

  Eindbedrag Ruby and Rose Pitch & Putt golftoernooi bekend! maar liefst 3500,00 euro voor de Stichting! Het werd door een…

 • Algemeen

  Fantastisch bedrag!

  Wat zijn we verrast door de opbrengst van de wandel en fietstocht Loonse en Drunense Duinen € 2.900,60. Fantastisch bedrag…

 • Algemeen

  Corina’s Dagboek ★Vlog 3★ –

  Onlangs plaatste Corina een oproepje op haar Facebookpagina: ze is op zoek naar ‘iemand met een gouden hart’ die na haar overlijden het baasje wil worden van haar ‘allerliefste hondenmeisje’, ofwel haar 9-jarige hond Julia. Corina mag dan geen kinderen hebben, ze heeft wél een topper van een hond. Het resultaat van haar oproepje? Duizenden reacties en maar liefst 4300 mensen die haar bericht deelden. Corina: “Dat is toch ongelooflijk? Zo mooi! Ik hoop dat er een heel goed baasje uit voorkomt.”

 • Algemeen

  Secretaressedag

  Stichting Ruby and Rose is trots op haar eigen secretaresses, die telkens weer met een enorme bevlogenheid en groot enthousiasme…

Meer