Het verhaal van Corina Berendsen

Het verhaal van Corina Berendsen

Corina Berendsen uit Nijmegen is een bruisende mooie vrouw van 47, die houdt van glamour en party, en is volop aan het genieten van de mooie dingen in het leven.

Een aantal jaar geleden is haar baarmoeder om medische redenen verwijderd, de arts raadde haar destijds aan om haar eierstokken te laten zitten in verband met een vervroegde overgang. Tot overmaat van ramp heeft Corina nu eierstokkanker gekregen. Vorig jaar had ze erg hoge tumormarkers en is ze geopereerd waarbij de tumoren zo goed mogelijk zijn verwijderd. Een heftig jaar vol met chemokuren en spannende uitslagen volgde. Op dit moment, een jaar later, zijn haar waardes weer verhoogd en bijna gelijk aan de tumormarkers van vorig jaar voor de operatie. Dit nieuws kwam hard aan bij Corina.

Corina leeft in het nu, zolang het nog redelijk goed gaat, en haalt alles dubbel uit het leven wat er in zit. Haar vooruitzicht is niet goed, de gemiddelde overlevingskans van eierstokkanker is 36 maanden na diagnose. Veel te veel, en veel jonge, vrouwen, sterven aan deze ellendige vorm van gynaecologische kanker.

Corina heeft voor stichting Ruby and Rose een geweldige actie op touw gezet om aandacht te vragen voor eierstokkanker, door middel van een prachtig amulet dat inmiddels als vast item in onze webshop te bestellen is! Houd de facebookpagina Amulet-challenge in de gaten en help mee in de strijd tegen vrouwenkanker. Dank je wel Corina voor je inzet en steun voor stichting Ruby and Rose!

Door uw aankoop steunt u Ruby and Rose

SHOP & DONEER!