Welkom bij Portaal

 

 

INGESCHREVEN ALS VRIJWILLIGER VAN STICHTING RUBY AND ROSE

Dankjewel voor je inschrijving als vrijwilliger van Stichting Ruby and Rose. We zijn enorm blij dat je ons gaat helpen in de strijd tegen gynaecologische kanker.

PORTAAL

Je hebt vanaf nu toegang tot ons Portaal, hier heb je beschikking over allerlei informatie en tools over Stichting Ruby and Rose. Deze informatie bestaat uit filmpjes, draaiboeken, schema’s, folders, etc waarmee je aan de slag kan als vrijwilliger. Op het moment dat je een inlogcode hebt gekregen mag je deze informatie onbeperkt gebruiken.

INFORMATIE UITWISSELING

We vinden het belangrijk dat we onze vrijwilligers de mogelijkheid bieden om zelfstandig acties te ondernemen en geld in te zamelen voor Ruby and Rose. Deze informatie zal in de loop der tijd verder aangevuld worden met allerlei tools. Mocht je zelf een actie bedacht hebben en/of gedaan die nog niet in het portaal staat, vragen wij je om deze aan te leveren per e-mail naar info@rubyandrose.nl en deze zal dan toegevoegd worden, zodat anderen hier ook weer gebruik van kunnen maken.

SAMEN

Je kan prima in je eentje acties bedenken en uitvoeren, maar hoe leuk is het om dit met meerdere mensen te doen? Verzamel daarom mensen om je heen. Niet alleen sta je samen sterker en kun je acties anders/groter uitvoeren, maar het is ook fijn om dit te delen.

Indien je een vrijwilliger gevonden hebt die jou wil gaan helpen? Laat deze persoon zich dan registeren en wij zorgen dat hij/zij geïnformeerd zal worden.

AGENDA/PLANNING

Op het moment dat je een actie organiseert is het belangrijk dat je dit doorgeeft aan een van onze medewerkers van het secretariaat via info@rubyandrose.nl

Daarbij willen wij graag van je weten;

 • –  omschrijving van wat je wilt gaan doen
 • –  datum en locatie
 • –  of je eventueel hulp ( zo ja hoeveel?) nodig hebt.

  Dit komt dan op de agenda te staan in het portaal en kunnen andere vrijwilligers dit ook zien. Het is dus handig dat je regelmatig deze agenda checkt.

  TOOLBOX

  Wat kun je zoal hier vinden/downloaden?

  * Beleidsplan Stichting Ruby and Rose * Agenda
  * Folder en Logo’s
  * Foto’s

  * Telefoonnummers organisatie Stichting Ruby and Rose * Draaiboeken en voorbeelden van acties
  * Videomateriaal

Door uw aankoop steunt u Ruby and Rose

SHOP & DONEER!